fredag, augusti 12, 2011

Många järn i elden

Ja det blev inte oväntat ingen mjukstart på jobbet. Högar av jobb att ta tag i men så är mitt jobb i augusti/september. Alltid! Bara att bita ihop och försöka starta hjärnan parallellt.

Men det är mycket i skallen nu! Vi bokade ju nyligen en liten tripp till Spanien i höst. Hur kommer det att gå med Oscar? Bilbarnstol till svärfars spanienbil? Barnsäng? Flygresan?

Sen har ju frun bytt jobb och ska börja pendla. Det blir lite slit för att få ihop Oscars dagistider men det ska nog lösa sig också.

Sen har vi den stora frågan om nytt boende. Vi springer på visningar nu och funderar på en del objekt och har lagt lite bud och undrar samtidigt över om vi ska invänta en stagnation på bostadsmarknaden. Kan på ett sätt känna att den kanske redan har kommit. Så det är väl bara att slå till! Två nya visningar inom kort.

Utöver detta har vi efter en hel del kommunikation, sökande och funderande lyckats boka en höstresa med vännerna i Finland. Höstresa 2012 that is. Vi var alltså tidigt ute vilket troligen behövs eftersom vännerna i Finland är en stor familj.

Som ni kanske märker så har det varit ett och annat järn i elden och detta tycks fortsätta ett tag till. Men allt är ju positivt och något att se fram emot och det är ju inte alls dumt det. Ska bli kul att både resa och flytta.