måndag, maj 23, 2011

Se upp för Oscar!

Oscar älskar att köra polismotorcykel. I helgen har han fått öva. Vi var hem till Oscars mormor och firade henne för hon hade fyllt 60 år. Hon hade köpt en trehjuling som hade en ”hjälpa till pinne” bakom. Oj så han fick åka! Fram och tillbaka på gräsmattan och alltid med en boll på flaket. Samtidigt ropade han tut, tut. När jag sedan kom till lekparken med honom imorse rusade han till deras robusta trehjulingar och började tuta runt igen. Det är fortfarande lite svårt att trampa men med fötterna i marken får han ändå upp farten. Förskolelärarna meddelade dock att detta inte var första gången han for runt på trampcykel i lekparken. Ute hos mormor fick han också sitta på en stillastående åkgräsklippare vilket han älskade. Det var kanske tura att gårdens stora traktor inte var hemma för då hade han väl gått bananas!!! Den lilla godbiten sparar vi till nästa besök.

Dagen hos svärmor/Oscars mormor var jättefin. Med lite frisk vind trodde vi kanske att det skulle finnas risk för att behöva vara inomhus men så blev det inte. Vi var ute hela dagen fram tills kvällningen. Stort tack för en härlig dag!

Söndagen gav en promenad ut på Djurgår’n och en härlig lunch på Blå Porten. Vår nya favoriträtt är nog Blå Portens lammfärsbiffar. Stor eloge till dom! Mums!