lördag, december 15, 2007

Oj...

Om en vecka är det dags. Julen är då igång rejält. Vid denna tidpunkt denna vecka är det nämligen dags för jullunch på vår första "julafton". Snart är det alltså dags för julklappsöppning nummer ett. Därav försökte vi igår att slå in så många julklappar som möjligt. Kikar jag på min statistik så är det inte så väldigt många klappar kvar att köpa men ett tiotal har jag nog kvar på listan men det löser sig på luncherna i veckan.

Idag ska vi nog köpa lite nya julblommor. Våra fina amaryllisar har slagit ut rejält och klockorna är just nu gigantiska. I morgon blir det nog lite logistikuppdrag om att börja köra ut lite julklappar till julfirandeställe nummer 2. Vi har lite mat i frysen och några säcker med klappar som ska dit och för att minmera logistiken under själva julhelgen så tänkte vi fixa till lite sånt denna helg.

Gårdagens julbord var över förväntan. Maten var betydligt bättre i denna "bowlinghall" än på förra årets julbord på Millesgården. Mer yta, fräschare och faktiskt godare. Sen är det naturligtvis rätt kul att bowla. Konsekvensen i form av träningsvärk på baksidan av låren kommer säkert men jag känner inget än. Peppar, peppar...