måndag, februari 11, 2013

Fullt ös!

Vinterns helger börjar bli ganska så uppbokade. Det är barnkalas, skidåkning, 70-årskalas, 40-årskalas, teatrar, playdates för sonen och mycket mer. Det börjar bli dags att se över luckorna så det finns tid för återhämtning. Annars har det varit ganska sjukt här denna vinter. Oscar har varit lite sjuk och frun har åkt dit än värre. Nu är det lite bättre och vi sliter för att slippa undan magsjuka. Den har gjort ett besök på förskolan men den klarade vi. Men man ska verkligen inte ropa hej!

Den här helgen har vi varit till stan och fått sonen klippt. Det var på tiden. Vi gick till en frisör, Tanja, som kunde erbjuda sittplats i en liten vit Lamborghini med en platt TV framför. Det gick jättebra och vi tar nog ett sånt ställe även nästa gång. Under tiden gick fru på en promenad och slank in på en barnklädesbutik. Det blev en del märkesshopping och jag tror inte jag vill se det kvittot. Ruskigt fina jackor och skjortor blev det i alla fall. Sen avslutade vi med en långpromenad i våra gamla kvarter innan vi vände tillbaka hemåt.

Förra helgen var vi på Nationalmuseum för lite barnaktiviteter. Det var mysigt! Efter det var vi hem till en av sonens kompisar för lite fika och lek. På söndagen var jag och sonen på Funky Kidz på gymmet och sen veckans storhandling.