torsdag, mars 09, 2006

Smutsig nivå

Valrörelsen är ju igång. KU-utfrågningarna kring Tsunamin börjar falla i glömska. Det senaste heta ämnet har ju varit mailen till Reinfeldt och nivån på den fortsatta debatten under valrörelsen. Men än har inte nivån nått den nivå som enligt dagens expressen tycks finnas i elitserien. Fram för mikrofoner på hockeyspelarna i elitserien. Kan ju bli mer intressant dialog än i vilken dokusåpa som helst. Här har Svenska hockeyligan verkligen sälja rättigheter och få in mer pengar till spelarköp m.m. Jag anar dessutom att tonen i Nordamerika är ännu hårdare och med mer pengar kan svenska lag värva fler bra amerikaner och då blir tonen ännu råare och då kan man sälja rättigheterna ännu dyrare o.s.v.

Fast ännu intressantare vore det förståss för oss att sätta mikrofoner på politikerna. Pratar alla som Bosse Ringholm gjorde när han glömde knäppa av luren? Vad tror ni? Jag sitter inne på del av svaret!!! :-)

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det där känner jag igen. Jag spelade hockey i div 2 och det var en massa skitsnack på planen. En kille var gay vilket var allmänt kännt. Han hade det tyvärr tufft på planen. Accepterad i omklädningsrummet men trackad på plan.

4:22 em  

Skicka en kommentar

<< Home