söndag, mars 14, 2010

Åsså finalen!

Ska försöka sammanfatta gårdagen melodifestival. Är dock inte så lätt för sonen har full speed på golvet. Så blev avbruten två gånger i första meningen.

Var det rätt låt som vann?
Säkert… eller jo låten och hon fick ju rösterna. Men… nja… låten är lite tråkig och hennes röst är ju… sådär va eller?

Hade vi skickat den bästa låten om man ser till vad som funkar på internationella listor hade väl Darin passat bäst eller möjligen Andreas.

Hade vi skickat bäst skickad låt att vinna Eurovision är det nog bara Timotej som hade funkat för att dom har hakat på den senaste ”internationella eurovisionstrenden” och det är inte trender som ändrar sig på bara ett år inte. Lordi? Jo men där var det ju lika mycket spektaklet som vann eller hur? Hade Salem funkat? Nope! Sticker inte ut!

Hade vi skickat bästa svenskinspirerade schlager hade Saade, Ola eller möjligen Pernilla fått åka men Wahlgrenskans låt hade nog lite för många år på nacken för att vara en modern schlager.

Roligast hade det varit att skicka Saade. Den killens show gick inte av för hackor. Jädrar vilken tajt dansgrupp och sen lite vatten på det.

Vi kommer så klart att försöka se Eurovision men i övrigt är det nu bara att försöka se vilka låtar som funkar på listorna här hemma. Inser ju redan nu att vissa av låtarna funkar superbra på Mix Megapol!