fredag, juni 27, 2008

Syndikalisterna igen!

Jag blir så trött på dessa översittare! Nu ska som stötta kommunal som ska hindra folk från att röra sig fritt när busstrejken drar igång. Å ena sidan tycker dom att man ska bygga ut kollektivtrafiken. Sen tycks det som om deras medlemmar också stöttar planka.nu och sen använder dom kollektivtrafiken för att förstöra för folk. Är syftet med att bygga ut kollektivtrafiken bara ett sätt att skaffa sig maktmedel för onödig och samhällsförstörande strejker? Nej skärp er SAC och Kommunal!

Att sedan syndikalistfacket tycker att den stackars mackanställde inte ska behöva se framsidorna på herrtidningar på sin arbetsplats är ju hur fjantigt som helst. Det vet väl alla att det var på macken man kunde få tag på herrtidningar. Det är ju nästan lika korkat som att syndikalisterna skulle dundra in i en porrbutik och hävda att personalen inte ska behöva jobba där med alla dessa tidningar och filmer. Riktigt töntigt och om karln inte vill jobba på en mack med allt vad det innebär så är det väl bara att byta jobb eller finna sig i situationen. Han behöver ju inte bläddra i blaskorna!

Nej jag har sagt det förr och säger det igen, lägg ner syndikaliströrelsen och finn er i verkligheten. Kommunisttåget slutade gå för 30 år sedan!