fredag, januari 25, 2008

Tips till Titan Television

TV-programmet Outsiders som går på Kanal 5 slutar aldrig att förvåna. De mest märkliga och udda beteenden, beroenden, behov och sjukdomar penetreras med några exemplariska fallstudier.

Jag har förresten några tips till Titan Television som producerar Outsiders:

Kvinnor med barnvagnar som går i bredd. Hur tänker dom? Varför vill dom rasera samhällsstrukturerna och hindra lönearbetare från att göra Sverige mer produktivt?

Tunnelbaneförare som älskar fart. Har dom extra fjädring i skorna? Varför tycker dom det är så roligt att ösa på i tunnlarna för att sedan tvärnita på perrongen och därmed maximera riskerna för att passagerarna far runt som vantar i tåget?

Dörrvakter som gillar sig själva. Hur ser dom på sina/krogens gäster? Vad är det som tillfredställs hos dem när de får dissa gäster som är städade och inte alls störande?

Butiksansvariga som skiter i kunderna. Hur tänker dom när det dyker upp ett trevligt mail med lite frågor om sortimentet och gjorda val? Går alla mail direkt i skräpkorgen eller väljer dom ut några enkla mail att svara på?

Nyhetsredaktörer som lyckas förmedla glada nyheter. Hur tänkte dom? Hur gjorde dom? Dessa sällsynta händelser borde uppmärksammas. När skede sändningen. Hur kände dom morgonen? Kände dom att idag ska jag strunta i alla branschkoder och faktiskt göra tittarna lite glada om hoppfulla om livet och framtiden?